Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wij verzorgen uw tuin eenmalig of wat nodig is, voor de winter of in voorjaar. Wat nodig is om een mooie tuin te hebben in de lente en zomer. Dit doen we tegen een met kwaliteit en betaalbare, volledige of gedeeltelijke tuinonderhoud.

Kalken, verticuteren of bemesten is ook een mogelijkheid.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Bemesting is ook een mogelijkheid in ons gamma tuinonderhoud, voor hetgeen wat nodig is.

Wij snoeien bloemen, struiken, heesters, bomen, fruitbomen of sierbomen naar uw wensen en naar het geen wat voorgeschreven wordt. Scheren van hagen is ook een mogelijkheid en is noodzakelijk in tuinonderhoud. Het snoeiafval kunnen we ter plaatse verhakselen alsook meenemen.

Wij kunnen ook uw tuinonderhoud, wekelijks of wat nodig is onderhouden, voor een mooi kort gazon, een onkruidvrije tuin, nodige snoeiwerken aan bloemen, struiken en hagen, onderhouden van fruitstruiken of bomen.

Aanplanten, verplanten is zeker een mogelijkheid.

Alle tuinonderhoud word gedaan in samenspraak met U en volgens uw wensen.


Foto’s

Foto 1 tot Foto 4: Deze tuin hebben we volledig vanaf nul aangelegd, de oude tuin lag veel lager, hier is veel aarde bijgebracht ongeveer 180m³ aarde, we hebben alsook een petanque strook aangelegd, de zijkanten afgeboord met boordstenen en hier en daar keien, gras gezaaid. Hier is het net gemaaid.

Foto 5 en Foto 6: Is dezelfde tuin nog steeds, maar onkruidvrij gemaakt, word iedere week onderhouden

Foto 7 en Foto 8: Hier hebben we de boom weggezaagd die een beetje gevaarlijk stond voor naast liggende weg en het hok.