PVC Ramen, deuren en poorten

Wij importeren PVC (schuif-) ramen, deuren, (elektrische) rolluiken en poorten in vanuit Polen met Duitse  kwaliteit rechtstreeks vanuit fabriek.

Wij verkopen ze aan fabrieksprijzen doordat er geen derde persoon er tussen zit. Alsook is plaatsing door onszelf mogelijk. Een prijsofferte maken we jou gratis aan, daarvoor kan je een plan doorsturen of komen wijzelf langs om de opmetingen te doen.

Het glas kan in dubbel of driedubbel glas besteld worden, daardoor hebben de ramen een hoge isolatie waarde.

PVC profielen welke gebruikt worden zijn van standaard met 5 inwendige kamers en een inbouwdiepte van 70mm, zo zijn ze akoestisch en thermisch van hoge kwaliteit. Zo is de thermische isolatie van 1.35 – 1.65 W/(m²K). De profielen zijn zo ontworpen zodat de inbraakbeveiliging van klasse 2 is. Ook zijn andere inbouwdieptes te verkrijgen.

Daarenboven zijn ventilatieroosters (Renson), zonneweringen, rolluiken, vliegenramen en -deuren probleemloos integreerbaar. De vliegenramen kunnen alsook voorzien worden van een bepaalde kleurkeuze, standaard zijn deze wit (RAL 9016) of bruin (RAL 8002).

Alsook zijn uitbekledings profielen verkrijgbaar waardoor je perfect een gordijnkast kan bekomen.

De rolluiken kunnen eventueel voorzien zijn van een elektrische motor die uitgevoerd kan worden met een schakelaar of met een afstandsbediening. Ook kan de onderste lat voorzien worden van uw kleurkeuze of het gekozen buitenkleur van het raam of deur.

De kleuren zijn reeds allemaal verkrijgbaar volgens de onderstaande kleurenpallet. Een afwijkende kleur is steeds verkrijgbaar. Dit word op de kozijnen, deuren, poorten… met uiterste sterke tweecomponenten lak aangebracht en dit alle RAL tinten. De coating geeft het raam of deur een typische matsatijnen look met korrelstructuur.

Alsook is een UV bestendige hoogwaardige acrylaatfolie mogelijk om uw deur, raam of poort een houtstructuur te laten uitzien. Er is keuze uit een 10-tal RAL-kleurtinten en 7-tal onwaarschijnlijke echte houtstructuren. Hieronder op de foto te zien.

De kleuren of acrylaatfolie kan zowel binnen als de buiten zijde voorzien worden.

Ramen, deuren in verschillende kleuren zijn beschikbaar

 

Acrylaatfolie

                                                                                                      Acrylaatfolie kleurenpallet

 

houstructuur

                                                                                                                          Houtstructuren

 

ralkleur

                                           RAL kleuren, voorbeelden van de meest voorkomende