Afbraak Facade te Pittem

Afbraak van façadegevel te Pittem

Wij breken uw façadegevel of wat nodig is af, voor het eventueel vernieuwen van de façade of alsook isoleren van uw woning langs de buitenzijde. Dit doen we tegen een met kwaliteit en betaalbare, volledige of gedeeltelijke façadeafbraak.

Gedeeltelijke afbraak is ook een mogelijkheid.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Verwijderen van façade ankers, uitstekende voorwerpen of overtollig mortelresten worden verwijderd voor hetgeen wat nodig is.

De afval wordt in containers afgevoerd, ook is mogelijk het ter plaatse te laten voor uw eigen gebruik voor een verharding eventueel.

Wij kunnen ook uw façade afbreken in stukken zodat je tijd hebt om gedeeltelijke isolatie of nieuwe façade aan te brengen.

Alle werken worden gedaan in samenspraak met U en volgens uw wensen.


Foto’s

Foto 1 tot Foto 3: Deze woning hebben we volledig (twee gevelkanten) de façade verwijderd en afgevoerd.

Foto 4 en Foto 5: Dit is de zijgevel, die gedeelte reeds ontmanteld is van de façade alsook de schouw moest hier weg gedaan worden.

Foto 6: Hier is de zijgevel reeds volledig ontdaan van de façade en is de binnenmuur naar de wensen van de klant, volledig vrij gemaakt van façade-ankers en alsook uitstekende cement resten van de binnenmuur.

Foto 7: Beginnen van de voorgevel, het verwijderen van kantpannen en façade.

Foto 8: De volledige woning is ontdaan van gevel kantpannen, façade stenen, venster tabletten, oversteek boven de voordeur, façade-ankers en uitstekende cementresten. Klaar om fundering te gieten, isoleren en nieuwe façade te zetten.