sonos-domotica

SONOS | We maken het leven aangenamer

 

Muziekliefhebbers zijn het hart en de ziel van Sonos. We zijn een bedrijf dat is opgericht door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers. Alles wat we doen, van de producten die we ontwerpen tot de manier waarop we communiceren met onze klanten, partners en elkaar, geeft uitdrukking aan die passie.

We maken het leven meer onderhoudend.
Muziek thuis heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt sinds de lp en de cd. Digitale jukeboxen als iTunes en Windows Media Player vind je overal. En internetradiostations en muziekservices met miljoenen songs groeien wereldwijd explosief. De visie van Sonos is om elk huis te vullen met muziek door het voor de consument heel eenvoudig te maken om van al die muziek in iedere kamer te kunnen genieten. Klanten van Sonos ontdekken hun liefde voor muziek opnieuw. Ze vertellen ons constant dat ze met Sonos thuis veel meer naar muziek luisteren dan ooit tevoren. Dat is wat wij graag horen. Als je in de loop van de jaren een grote muziekverzameling hebt opgebouwd of als je alleen maar de wereld van muziek wil aanboren die wordt gestreamd via het internet, kan Sonos je helpen het leven aangenamer te maken.

Een nieuwe benadering van consumentenelektronica.
Een bedrijf dat mondiaal groeit.

Het was geen gering probleem: het eenvoudig maken om muziek af te spelen in het hele huis. Het vroeg om een nieuwe benadering van de ontwikkeling en aflevering van consumentenelektronica. Sonos blinkt uit in het bouwen van systemen waarin hardware, software, industrieel ontwerp, gebruiksgemak en diensten worden gecombineerd tot een eenvoudig pakket dat direct werkt als je het uit de doos haalt. En omdat het onze missie is om fanatieke klanten te creëren, bieden we de beste ondersteuning in de bedrijfstak. We zullen nooit op onze lauweren rusten, maar blijven ons systeem verbeteren, zelfs nadat ze zijn verkocht, door gratis software-updates te leveren die onze klanten telkens weer nieuwe functies en muziekdiensten bieden. Het is onze overtuiging dat ooit alle home entertainment producten op deze wijze worden gemaakt.

Sonos doet in zeven talen zaken in meer dan 50 landen via duizenden winkels over de hele wereld. We hebben kantoren in Santa Barbara, CA en Cambridge, MA in Amerika, in Hilversum, Nederland en Penang, Maleisië. Sonos investeert in nieuwe producten en marktontwikkelingen om elk huis muzikaler te maken.